XII. ročník studentské Balkánské konference

V pátek 26. dubna 2019 se v prostorách Černínského paláce Ministerstva zahraničních věcí ČR uskutečnil XII. ročník studentské konference Rady pro mezinárodní vztahy, Ústavu mezinárodních vztahů a Prague Security Studies Institute pořádaný pod záštitou Ministerstva zahraničních věcí ČR. 

Informace

Datum: 26.04.2019
Čas: 09:00
Místo: Ministerstvo zahraničních věcí ČR, Loretánské nám. 5, Praha 1
Spolupráce: Rada pro mezinárodní vztahy, Prague Security Studies Institute
Organizuje: Tomáš Dopita

Na studentské části konference jste se mohli aktivně zúčastnit a vystoupit zde s vlastním odborným příspěvkem na jakékoliv téma týkající se balkánských zemí (např. jejich kultury, politické a ekonomické situace, důležitých historických momentů, regionálních i mezinárodních vztahů vztahujících se k Balkánskému poloostrovu atd.). Jedinou omezující podmínkou pro vystoupení na konferenci byl statut vysokoškolského studenta (bakalářské či magisterské studium). Konference byla samozřejmě otevřena i hostům, kteří neměli zájem prezentovat vlastní práci, ale chtěli se zúčastnit jako posluchači a diskutující.

Opět jsme spojili konferenci s odměnou pro autora, který vystoupil s nejkvalitnější, nejzajímavější a zároveň odborně nejhodnotnější prací. Odměna ve výši 15 000,- Kč byla organizátory konference určena na náhradu nákladů spojených se studijní cestou do některé z balkánských zemí. Jednotlivé práce byly hodnoceny odbornou porotou, která posuzovala i jejich prezentaci na konferenci. 






Nahoru